Physicochemical characterisation of honey produced in the Chaco province (Argentina)
The aim of this study was to analyze the physico-chemical properties of honey produced in the province of Chaco, as a contribution to the characterization of these honeys. Color, moisture, electrical conductivity, total acidity and pH in a total of 189 honey samples were analyzed. Diastase content w...
| Autores principales: | Salgado, Cristina Reneé, Maidana, José Francisco | 
|---|---|
| Formato: | Artículo | 
| Lenguaje: | Español | 
| Publicado: | Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias 
    
        2014 | 
| Materias: | |
| Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/7418 | 
Ejemplares similares
- 
                
                    Analysis of some physical, chemical and microbiological aspects of honey samples produced and consumed in Turkey 
        
                          
 por: Bakirdere, Sezgin, et al.
 Publicado: (2018)
- 
                
                    Propiedades fisicoquímicas del aceite de semillas de Jatropha curcas de poblaciones silvestres en México 
        
                          
 por: Araiza Lizarde, Nidia, et al.
 Publicado: (2015)
- 
                
                    Análisis y caracterización del potencial productivo apícola en ecosistemas alternativos del Valle de Uco 
        
                          
 por: Vicente, Julián Nicolás
 Publicado: (2017)
- 
                
                    Caracterización físico-química y comparación de las mieles producidas en los diversos oasis de Mendoza-Argentina 
        
                          
 por: Funes, Omar Eusebio
 Publicado: (2014)
- 
                
                    Características palinológicas de mieles de eucalipto (Eucalyptus sp.) y tréboles (Trifolium sp.) provenientes de la Provincia Fitogeográfica Pampeana Argentina 
        
                          
 por: Ciappini, María Cristina, et al.
 Publicado: (2013)